Sessies kosteloos voor studenten en scholieren!

Banner van website Lotus Hypnotherapie hypnose voor kinderen

De ernstige psychische problemen onder jongeren ten gevolge van de coronamaatregelen nemen in aantal zo toe dat ze het kabinet zelfs zorgen baren. Er zijn nog geen exacte cijfers, maar de toename van het aantal mensen met klachten als depressie en burn-out verschijnselen, en het aantal zelfmoorden onder de bevolking is enorm toegenomen, vooral onder jongeren! Hoe ouder je bent des te minder je ’s avonds laat op straat loopt, naar school gaat of je onder grotere groepen mensen bevindt. Het is duidelijk dat jongeren het hardst getroffen worden door de maatregelen.
In navolging van andere initiatieven in Nederland om scholieren en studenten een hand te reiken in deze onzekere tijden bied ik mijn sessies voor onbepaalde tijd kosteloos aan.
Bel mij, vertel mij wat je op je lever hebt, we praten even over hoe hypnose jou van dienst kan zijn en we maken een afspraak, ok?!

Wat kan ik voor je doen?!
De meeste problemen, psychisch, maar ook fysiek, hebben te maken met stress. Spanning brengt ons systeem uit evenwicht en vroeg of laat ga je daar de wrange vruchten van plukken. Niet alleen een zeer negatieve ervaring in je leven die onverwerkt is, maar ook de situatie zoals die nu is, die veel onzekerheid, angst en radeloosheid met zich meebrengt, zijn bronnen voor veel stress. De stressknop gaat nooit echt uit, omdat je de hele tijd in dezelfde omstandigheden zit.

Met hypnose is tegen spanning van allerlei aard veel te doen. Voorwaarde voor hypnose is een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning, dieper dan slaap. In zo’n periode regenereert het lichaam zich, met name het immuunsysteem. Dat is o.a. de functie van de slaap. Je weet inmiddels wel hoe belangrijk het immuunsysteem is voor de verdediging van ons lichaam tegen virale indringers?!

Ik zal je zelf-hypnose leren en we zullen het ook oefenen. Je kan daar dan op elk geschikt moment voor jou gebruik van maken en je daarmee altijd vrijwaren tegen stress en tegelijkertijd al je lichaamssystemen in topconditie houden.
Mocht je twijfelen over de conditie van je immuunsysteem dan kunnen we een sessie doen speciaal gericht op het versterken van je immuunsysteem en ook je vertrouwen erin sterker maken.
Hypnose is het aangewezen middel om inzicht te krijgen in elke nare kwestie in je leven die spanning veroorzaakt.
In feite is het doel je stressvrij te maken en je een tool te geven waarmee je je leven vrij daarvan verder kan leven!

Niet meer piekeren, geen sombere gevoelens meer. geen kwesties uit het verleden die je aandacht op hinderlijke manier blijven opeisen, maar goed slapen, uitgerust en fris weer op! Je weer in evenwicht voelen, goed in je vel zitten en de wereld weer aankunnen, wanneer dat je wat lijkt laat dan snel van je horen!