‘‘ Eindelijk kan ik weer achter mijn zoontje aanrennen.’’

30% hogere slagingskans

De bewuste geest weet heel goed dat er geen echte dokters aanwezig zijn bij een virtuele maagband-operatie en dat de behandeling zich niet in een operatiekamer bevindt. Toch zal het onderbewustzijn zo’n fictieve operatie in hypnose als werkelijkheid aanvaarden. De praktijk wijst zelfs uit dat er een 30% hogere kans van slagen is met een virtuele maagband dan met een echte maagband-operatie.

Meer informatie aanvragen

Plaatsen van virtuele maagband

In principe volgt het plaatsen van een virtuele maagband hetzelfde traject als bij het plaatsen van een echte maagband: je gaat eerst naar de kliniek voor een voor-onderzoek; bloeddruk, hartfilmpje ed. Het tweede bezoek is om de ‘operatie’ te ondergaan. De derde sessie is voor na-controle en bijstellen van de maagband.

De vierde sessie, deze is extra, is ter aansluiting op het audio-bestand wat je toegestuurd krijgt en waar je een keer per dag op een rustig moment naar luistert voor ongeveer 30 dagen.

Voor we aan dit traject beginnen zullen we een gesprek hebben, over de telefoon of in mijn praktijk, waar we elkaar alles vertellen en vragen wat belangrijk is. Wat is je BMI? Ben je bereid wat regels te volgen, zoals meer bewegen, aantekeningen maken over je vooruitgang ed? Wat zijn je huidige eetgewoonten? 

In het geval dat je slechte eetgewoonten hebt en deze verbonden zijn aan negatieve ervaringen vroeger in je leven, dan kunnen we daar evt een extra sessie voor inlassen of aandacht aan besteden tijdens de eerste sessie wanneer je je eerste bezoek aan de kliniek maakt. We proberen de beste omstandigheden te creëren voor een zo succesvol mogelijk resultaat.

Meer informatie aanvragen

Betaling virtuele maagband

Je betaalt het bedrag voor alle vier de sessies vooraf.
De belangrijkste rede daarvoor is dat je gemotiveerd blijft.

Meer informatie aanvragen

Meer informatie over virtuele maagband

Wil je je beter laten informeren over de voorwaarden en mogelijkheden voor het plaatsen van een virtuele maagband? Maak direct een afspraak voor een kosteloos oriëntatiegesprek. Vul het afspraakformulier in en geef hierop aan dat het om de virtuele maagband gaat. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie aanvragen

Hoe verloopt een hypnosesessie?

We beginnen met het voorgesprek waarin je aangeeft aan welke klacht je wilt werken. Ik win alle informatie in die ik denk nodig te hebben voor een geslaagde sessie. Jij stelt alle vragen die je hebt.

We werken met directe hypnose. Dit houdt in dat je binnen ongeveer vier minuten in hypnose bent en we ons daarbij toegang verschaffen tot jouw onderbewustzijn om vervolgens de therapie toe te passen die jouw klacht verhelpt. Een sessie duurt rond de twee uur. Jij belooft er helemaal van overtuigd te zijn dat deze methode werkt voor jou en ik stel alles in het werk om jou zo goed mogelijk te helpen.

Meld je aan

Praktische tips

- Neem de tijd voor en na de sessie, zodat andere afspraken geen spanning veroorzaken.

- Kom niet onder invloed van alcohol of drugs.

- Doe makkelijk zittende en bedekkende kleding aan.

- Indien je medicijnen slikt, stel mij daarvan op de hoogte.

- Wanneer je onder behandeling bent bij een arts stel mij daarvan op de hoogte en de arts van je voornemen een hypnosesessie te nemen.

Meld je aan
Foto van Greet website Lotus Hypnotherapie

Voordat ik bij Jan kwam had ik al tientallen jaren aangemodderd. Ik heb een problematische jeugd gehad. M’n vader was alcoholist. Voor de veiligheid, weliswaar, werden we regelmatig op de zolder gezet, want dan ging mijn vader mijn moeder in elkaar slaan. Hoewel ik de jongste was heb ik mezelf er een keer tussen geworpen en hem tegengehouden. Gevoelens van boosheid, schaamte, schuld en verdriet domineerden mijn leven. Toen ik het huis uit ging dacht ik het achter me gelaten te hebben, maar de impact van de gebeurtenissen begon z’n tol op te eisen. Het begon met 3 maanden in een herstellingsoord voor depressie. In de jaren die volgden heb ik verschillende therapieën gedaan, talloze sessies met psychologen gehad, emdr enz. Het is een continu op en neer gaan geweest. Ik slik al zo’n 26 jaar antidepressiva en medicijnen voor mijn maag. Ik kon niets meer relativeren, betrok alles op mijzelf en gaf mezelf de schuld van elk conflict dat ik had met anderen en voor alles wat er mis ging in m’n leven. Ik was soms zo radeloos dat ik huilend op de grond zakte en niet wist hoe ik verder moest.

Ik had wel van hypnose gehoord en het ook overwogen, maar was toch een beetje zenuwachtig vanwege dat controleverlies. Ook dacht ik dat ik veel te gestrest zou zijn om in hypnose te gaan. Het ging allemaal heel makkelijk en vloeiend en het was heel ontspannend. Het heeft ook supergoed geholpen. M’n man zei gelijk al te horen dat er verandering was toen ik hem na de sessie opbelde. Hij zegt nog steeds ‘ik heb een andere vrouw terug gekregen’. Het eerste wat er gebeurde was dat ik na 30 jaar weer een buikademhaling had. Ik had het vaak geprobeerd, maar kreeg het niet voor elkaar. Nu ben ik van m’n maagmedicatie af, waar ik heel trots op ben. De antidepressiva bouw ik af, want dat moet zo met dat medicijn volgens de dokter. Ik zit beter in m’n vel en ik geniet weer van het leven. De conflicten die ik met anderen had heb ik op kunnen lossen en daarmee is een hoop last van mij afgevallen. Ik kan nu alles beter relativeren, niet alles persoonlijk opvatten en zie nu ook dat er zomaar een hoop andere mensen kunnen zijn die dit soort dingen of erger hebben meegemaakt en ook geen raad meer weten met zichzelf. Er zijn nog steeds dingen in m’n leven die voor spanning zorgen, maar zonder die hypnosesessie had het nu onmogelijk geweest daarmee om te gaan. Vanwege die omstandigheden ben ik nog niet opgehouden met roken, maar daarmee stoppen staat ook op het programma en dan wil ik weer bij Jan langs.

Greet / Utrecht
Foto van Hedwig website Lotus Hypnotherapie

Ik werk al heel lang met mensen met een geestelijke beperking.  Tijdens het werk zijn er toch regelmatig stressvolle gebeurtenissen en na zoveel jaren gaat dat wel onder je huid zitten. Uiteindelijk houdt het je thuis na je werk ook bezig. Thuis was de situatie ook niet altijd onbezorgd. Het resulteerde in slecht slapen. Slecht inslapen, vaak wakker worden in de nacht en eigenlijk niet goed uitgeslapen weer opstaan. Met mijn werk kan ik het me niet permitteren te vaak onuitgeslapen te zijn en een slecht humeur te hebben, dus wilde ik hier iets aan doen. Over hypnose had ik gehoord dat het zo goed is om van je stress af te komen. Ik ben rond gaan kijken en kwam bij Jan terecht.      

Tijdens de hypnosesessie was ik in staat alle spanning los te laten, dat was een heerlijk gevoel. Ook heb ik een zelf-hypnosetechniek geleerd met een heel mooi verhaal waar ik een wandeling maak, heel moe word en in slaap val. Al gelijk de eerste avond dat ik dat toepaste viel ik als een blok in slaap, zelfs voor het einde van het verhaal , de beste slaap in jaren. Ik ervaar de stressvolle momenten op het werk ook als minder intens, minder belastend. Met die zelf-hypnose slaap ik perfect. Het heeft voor mij goed gewerkt en zou het ieder ander aanraden.

Hedwig M / Rotterdam
Foto van Jansen website Lotus Hypnotherapie

Ik wil alles wel eens proberen. Over hypnose had ik leuke dingen gehoord, dat je weer terug kan naar ervaringen in je jeugd bv. Dat wilde ik eens meemaken. Omdat ik geen enkel echt probleem had waar ik aan hoefde te werken stelde Jan voor een reis te maken door alle niveaus van trance. Dat was heel bijzonder.  Ook ging hij iets doen waarbij mijn eigen hogere bewustzijn elke genezing die er nodig was op mentaal, fysiek of spiritueel gebied uit zichzelf  verricht zou worden als dat nodig was. Dan zou ik zo diep zijn dat ik geen zin meer zou hebben  te antwoorden en toen waren er verschillende  dingen die ik moest doen, zodat de communicatie via vingerbewegingen plaats zou vinden. Ik was net geopereerd aan een melanoom waarbij een aardig stuk vlees is weggesneden.  Nu is de wond heel mooi en snel genezen. Het valt natuurlijk niet te controleren, maar misschien heeft het hier iets mee te maken. Ik ben terug geweest naar het moment dat ik m’n eerste stappen had genomen, ik stond aan een tafel op een blauw tapijt en m’n moeder stond achter mij. Ook naar een moment in het huis van m’n oma waar ik op een dikke balk onder de eettafel in de achterkamer zat te spelen, m’n favoriete plekje. Op een gegeven moment zegt Jan ‘nou doe ik langzaam je arm omhoog en ga ik hem vastzetten en je zal geen enkele moeite hebben hem in die positie te houden’. Ik vond het verbazingwekkend dat het inderdaad zo was. Ik heb ook zelf-hypnose geleerd om weer op dat rustige punt te komen wanneer ik dat wil. Bij elkaar was dit een hele bijzondere ervaring, maar heel anders dan ik mij ervan voorgesteld had. In feite dacht ik dat je echt helemaal weg zou zijn, maar dat is niet zo. In m’n verbeelding moest ik  allerlei dingen doen en me dingen voorstellen en dat kan natuurlijk niet als je er niet bij bent. Ik heb gehoord dat je in hypnose ook naar een vorig leven kan, misschien wil ik dat ook wel eens proberen.

A.E. Jansen / Soesterberg

Wil je meer informatie?

Heb je vragen? Neem gerust contact met me op.

Neem contact op

Aanmelden

Meld je aan voor 1 van de behandelingen voor hypnose.

Aanmelden

Locatie

Lotus hypnotherapie is gevestigd Rotterdam.

Ga naar locatie