ANDERE BEHANDELINGEN

Met hypnotherapie is het mogelijk een heel groot scala aan klachten op te lossen en waarvoor je in mijn praktijk terecht kan.

Angsten, vrezen en fobieën; faalangst; angst om te vliegen; pleinvrees; examenvrees; hoogtevrees; angst om in het openbaar te spreken; claustrofobie e.a.

Pijnbestrijding en pijnbeheersing bij artrose, prikkelbare darmsyndroom (PDS) en andere buikklachten, hoofdpijnen, migraine en chronische pijnen.

Eetstoornissen en gewichtsproblemen; anorexia; boulimia; obesitas; problemen met afvallen, binge-eating, snacken, suiker en junk-food verslaving.

Wil je van slechte gewoontes afkomen, dan kan ik je daarbij helpen.

Allerlei ongemakken en aandoeningen zoals; allergieën; astma;  bedplassen; blozen; stotteren; tandenknarsen; nagelbijten e.a.

 

‘ Een hypnose behandeling is zelfs ontspannend ’

'TOERISTISCHE' HYPNOSE

een reisje terug naar een leuk moment in je leven; terug naar je tijd in de baarmoeder; de periode tussen twee levens in; naar een vorig leven. Laat je meevoeren door alle niveaus die met hypnose mogelijk zijn, van heel diep naar heel hoog.

Voor mensen die denken dat ze tijdens hypnose gevoelige of geheime informatie onthullen en liever niet willen communiceren met de hypnotiseur gebruik ik een methode waarbij het ‘hogere bewustzijn’ aangesproken en ingeschakeld wordt om alle veranderingen en genezingen de je denkt nodig te hebben op lichamelijk of geestelijk gebied te doen plaatsvinden. Communicatie vindt dan plaats d.m.v. het omhoog laten gaan van de ja-vinger of de nee-vinger, iets wat we van tevoren afgesproken hebben.

HOE VERLOOPT EEN HYPNOSESESSIE ?

We beginnen met het voorgesprek waarin je aangeeft aan welke klacht je wilt werken. Ik win alle informatie in die ik denk nodig te hebben voor een geslaagde sessie. Jij stelt alle vragen die je hebt.

We werken met directe hypnose. Dit houdt in dat je binnen ongeveer vier minuten in hypnose bent en we ons daarbij toegang verschaffen tot jouw onderbewustzijn om vervolgens de therapie toe te passen die jouw klacht verhelpt. Een sessie duurt rond de twee uur. Jij belooft er helemaal van overtuigd te zijn dat deze methode werkt voor jou en ik stel alles in het werk om jou zo goed mogelijk te helpen.

PRAKTISCHE TIPS

- Neem de tijd voor en na de sessie, zodat andere afspraken geen spanning veroorzaken.

- Kom niet onder invloed van alcohol of drugs.

- Doe makkelijk zittende en bedekkende kleding aan.

- Indien je medicijnen slikt, stel mij daarvan op de hoogte.

- Wanneer je onder behandeling bent bij een arts stel mij daarvan op de hoogte en de arts van je voornemen een hypnosesessie te nemen.

WIL JE MEER INFORMATIE ?

Heb je vragen, neem gerust contact op. 

AANMELDEN

Meld je aan voor 1 van de behandelingen voor hypnose.

LOCATIE

Lotus hypnotherapie is gevestigd Rotterdam