WAT ZIJN HYPNOTHERAPIE EN HYPNOSE ?

Als je bijvoorbeeld helemaal in beslag wordt genomen door een boek of een gedachte, ben je in trance. De tijd lijkt dan stil te staan en je hebt geen oog meer voor je omgeving. Ken je bijvoorbeeld dat je de auto parkeert voor je huis en je je niets van de rit naar huis toe kan herinneren? Je hebt de rij-handelingen dan verricht zonder je bewuste aandacht.

Word je in een trance naar je onderbewustzijn begeleid, is er spraken van hypnose. De staat van hypnose kan dan ook het best omschreven worden als een verdiepte trance.

Hypnotherapie helpt je ontspannen en je zit lekkerder in je vel

HET EFFECT VAN HYPNOTHERAPIE

Doordat bij hypnotherapie direct met het onderbewustzijn wordt gewerkt, heeft een behandeling snel het juiste resultaat. Je gewone bewustzijn kan willen en wensen, maar zal het in de meeste gevallen moeten afleggen tegen het veel sterkere onderbewustzijn. In het onderbewustzijn zijn namelijk al onze inprentingen, aannames, emoties, programmeringen en gewoontes verankerd. Al onze ervaringen van het prille begin tot het heden, zijn daar nauwkeurig vastgelegd. Veranderingen die in het onderbewustzijn worden vastgelegd, worden steevast door de rest van onze persoon gevolgd.

Met directe toegang tot het onderbewustzijn kunnen we met verbeeldingskracht en positieve suggesties onze oude programmering vervangen. We brengen diepe, blijvende veranderingen aan.

MEER INFORMATIE BINNENKORT ONLINE